De BasisPlusbox

Snel geregeld.

Deze box kunnen we maandag al bij je leveren.

 


De basisplusbox bevat 50 porties fruit.
De basisplusbox is een mix van de basisbox en de bonusbox. Sommige bedrijven vinden 2 boxen net te veel, maar willen toch de extra variatie van de bonusbox.

Inhoud
De basisplusbox bevat 7 of 8 soorten van het lekkerste fruit en snackgroenten van het seizoen.

De inhoud bestaat wekelijks uit 3 soorten makkelijk eetbaar fruit, aangevuld met 4  of 5 soorten fruit of snackgroenten die wekelijks wordt afgewisseld. Dat maakt de box steeds weer verrassend en zo leven we met de seizoenen mee.

 

Unieke box
Wij hebben een unieke box ontwikkeld waarin het fruit in optimale conditie houdbaar blijft en aantrekkelijk gepresenteerd wordt.
De slimme verdelers in de box dragen bij aan een optimale presentatie, betere productbescherming en een extra lange versconditie.


Compact
De basisbox is lekker compact en past daardoor in elke keuken of pantry of op elk bureau. De box kan standalone gepresenteerd worden, maar voor een optimale presentatie leveren wij er een gratis display.

Topconditie
Er zitten 50 porties fruit in een box, dus de box kan snel worden leeggegeten en vervangen worden door een nieuwe box.
Bovendien is het fruit in laagjes gesorteerd, dus het fruit gaat niet rollen en er kan niet worden gegraaid. Zo blijft het fruit in topconditie en biedt je je medewerkers het allerbeste tegen een hele mooie prijs.

Prijs
De prijs is afhankelijk van een aantal factoren en daarom maken wij graag een offerte op maat. Maar als groenteman van de markt kunnen wij je alvast vertellen dat die heel interessant zal zijn.

Als je snel een offerte aanvraagt, krijg je van ons ook heel snel antwoord.


De Basisbox

De Bonusbox

De Basisminibox