De BasisMinibox

Snel geregeld.

Deze box kunnen we maandag al bij je leveren.


De basisminibox bevat 30 porties fruit.
De basisminibox is de kleinere variant van de basisbox. Deze box is speciaal samengesteld voor kleinere bedrijven of afdelingen.

Inhoud
De basisminibox bevat 4 of 5 soorten van het lekkerste fruit en snackgroenten van het seizoen.

Standaard altijd bananen, appels en mandarijnen, aangevuld met fruit van het seizoen. Zo blijft de basisminibox elke weer afwisselend.

 

Unieke box
Wij hebben een unieke box ontwikkeld waarin het fruit in optimale conditie houdbaar blijft en aantrekkelijk gepresenteerd wordt.
De slimme verdelers in de box dragen bij aan een optimale presentatie, betere productbescherming en een extra lange versconditie.


Compact
De basisbox is lekker compact en past daardoor in elke keuken of pantry of op elk bureau. De box kan standalone gepresenteerd worden, maar voor een optimale presentatie leveren wij er een gratis display.

Precies genoeg
Er zitten 30 porties fruit in een box.
Dat is precies genoeg voor een kleinere onderneming of afdeling, binnen een week eet je deze box met 5 of 6 personen leeg.

Prijs
De prijs is afhankelijk van een aantal factoren en daarom maken wij graag een offerte op maat. Maar als groenteman van de markt kunnen wij je alvast vertellen dat die heel interessant zal zijn.

Als je snel een offerte aanvraagt, krijg je van ons ook heel snel antwoord.


Anderen bekeken ook:

De Basisbox

De Bonusbox

De Basisplusbox