Fruit is het nieuwe kopje koffie

Wij hebben niets tegen koffie hoor. Integendeel, wij beginnen er onze dag mee.

 

Toen was geluk heel gewoon

Zo'n 50 jaar geleden nam iedereen zijn eigen kannetje koffie mee naar het werk. De monteur, de metselaar, de buschauffeur. Denk maar eens aan het  rode thermoflesje steevast onder de arm van Jaap Kooiman in Toen Was Geluk Heel Gewoon.

 

Koffie als service

Het belang van koffie werd al snel ingezien. Garagebedrijf Kwitfit richtte de eerste wachtruimtes voor de klant in en trakteerde de wachtende klant gratis op verse koffie. De rest van de garages volgde en in elke advertentie werd de klant duidelijk gemaakt dat de koffie klaar stond.
Supermarkten begonnen gratis koffie te schenken en de opmars was niet meer te stuiten. En nu blijft het niet bij één kopje koffie, de werknemer en de klant krijgt nu de keuze uit soms wel 10 soorten koffie. 
En dat vinden wij niet erg. Helemaal niet.

Gezonder

Maar laten we eerlijk zijn.

Fruit is gezonder dan koffie. En op sommige momenten nog lekkerder ook. Wist u dat ons fruit net zo duur is al een bak goede koffie?
Er staat dus niets in de weg om de klant of werknemer te laten kiezen tussen een kop koffie of een lekker stukje fruit. 
Onze fruitboxen passen heel goed naast het koffieapparaat. 

 

Nieuwe kopje koffie
En daarom zien wij fruit als het nieuwe bakje koffie. Waar nu overal een goede bak koffie standaard is, vinden wij dat werkfruit ook standaard moet zijn.

 

Ons concept

En wij denken verder dan het koffieapparaat. 

Met onze slimme oplossingen trakteert u heel handig op fruitbekers. En in enkele klikken bestelt u een geweldige fruitbox voor uw zieke werknemer. 

Wij snijden live vers fruit op feesten en open dagen. 

Wij bedrukken, graveren, beplakken of bestempelen fruit om uw boodschap op een gezonde manier over te brengen.